Κορωνοϊός - Ρωσία: Αυξήθηκαν κατά 601 τα κρούσματα - Στους 34 οι νεκροί

Κορωνοϊός - Ρωσία: Αυξήθηκαν κατά 601 τα κρούσματα - Στους 34 οι νεκροί

 Κορωνοϊός: Στα 4.149 έφτασαν τα κρούσματα, σε 78 περιφέρειες της ρωσικής επικράτειας - Σε εφαρμογή το σύστημα παρακολούθησης μέσω smartphone όσων έχουν διαγνωσθεί με τον ιό

russia_korwnoios
Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού αυξήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατά 601 κρούσματα, φθάνοντας τα 4.149 σε 78 περιφέρειες της ρωσικής επικράτειας. Τα 448 από τα 601 καταγράφηκαν στην Μόσχα.

Στην παρούσα φάση έχουν αναρρώσει συνολικά 281 άτομα ενώ έχουν πεθάνει 34, όπως ανακοίνωσε το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου εικοσιτετραώρου ανέρρωσαν 46 άτομα, ενώ συνολικά έχουν αναρρώσει 281 άτομα. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο 4 νοσήσαντες κατέληξαν. Τα νέα κρούσματα του τελευταίου εικοσιτετραώρου καταγράφηκαν σε 32 περιφέρειες της Ρωσίας.

Σε εφαρμογή το σύστημα παρακολούθησης μέσω smartphone όσων έχουν διαγνωσθεί με τον ιό

Το σύστημα παρακολούθησης των ατόμων που έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό και παραμένουν στο σπίτι τους, το οποίο φέρει την ονομασία «Κοινωνική παρακολούθηση», τέθηκε σε λειτουργία σήμερα στη Μόσχα, ανακοίνωσε η Διεύθυνση πληροφοριακών τεχνολογιών της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Στη Μόσχα, με βάση το διάταγμα του δημάρχου, για πρώτη φορά άρχισαν να χρησιμοποιούνται τεχνολογίες κοινωνικής παρακολούθησης των ασθενών οι οποίοι έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό και επιλεξει να έχουν νοσηλεία κατ’ οίκον», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης πληροφοριακών τεχνολογιών, στην οποία επισημαίνεται ότι για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται τεχνολογίες εντοπισμού μέσω κινητών τηλεφώνων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της η Διεύθυνση πληροφοριακών τεχνολογιών, σήμερα παρέδωσαν στους ασθενείς, οι οποίοι έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό, smartphone στα οποία είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή «Κοινωνική παρακολούθηση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Ο «Μεγάλος Αδελφός» στην εποχή της πανδημίας

Κορωνοϊός: Σχεδόν 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε κατ' οίκον περιορισμό

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν το 1.000.000 τα κρούσματα, πάνω από 50.000 οι θάνατοι παγκοσμίω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ