Κορωνοϊός: Εκατό κλίνες στη διάθεση του ΕΣΥ από τον Όμιλο HHG

Κορωνοϊός: Εκατό κλίνες στη διάθεση του ΕΣΥ από τον Όμιλο HHG

Οι κλίνες -50 ανά νοσοκομείο- είναι στη διάθεση του υπουργείου Υγείας

199-199-hygeia
Εκατό κλίνες για τη νοσηλεία περιστατικών Covid-19 διέθεσε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας η HHG, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής νοσοκομειακών υπηρεσιών στη χώρα.
Τη δωρεά έκανε επισήμως γνωστή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης, όπως είχε ήδη γράψει το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Ειδικότερα, ο κ.Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι η HHG έθεσε στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας 50 κλίνες νοσηλείας στο Metropolitan και άλλες 50 στο Υγεία για νοσηλεία περιστατικών COVID-19, για την περίπτωση που παραστεί ανάγκη, ανάλογα με τον προγραμματισμό του κρατικού μηχανισμού.

mtrop12_0_0


Σημειώνεται ότι ο Όμιλος της Hellenic Healthcare είναι ο πρώτος ιδιώτης πάροχος υπηρεσιών υγείας που αναλαμβάνει να νοσηλεύσει περιστατικά ασθενών με κορωνοϊό. Η στράτευση των δύο μεγαλύτερων νοσοκομειακών μονάδων του Ομίλου στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ενδεικτική των προθέσεων της HHG να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην εθνική αυτή προσπάθεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ