Κορωνοϊός-ΘΕΜΑ 104.6: Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν - Σήμερα οι Θ. Βασιλακόπουλος και Δ. Σαρηγιάννης.

Κορωνοϊός-ΘΕΜΑ 104.6: Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν - Σήμερα οι Θ. Βασιλακόπουλος και Δ. Σαρηγιάννης.

Στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ενημέρωση των πολιτών για όλα όσα ενδιαφέρουν γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται το ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104.6.

thema-104_6_basilakopoulos_sarigiannhs
Δίνοντας το λόγο στους ακροατές, το ΘΕΜΑ 104,6, πέρα από τη συνεχή ροή πληροφόρησης την ειδησεογραφία, τις συνεντεύξεις, τις ζωντανές συνδέσεις, τις ανταποκρίσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, ξεκίνησε από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου μία νέα εκπομπή καθημερινά 1 με 2 το μεσημέρι, κατά την οποία κορυφαίοι επιστήμονες, καθηγητές, γιατροί και άλλοι ειδικοί γύρω από την πανδημία και τις επιπτώσεις της απαντούν για όλα όσα ενδιαφέρουν του πολίτες.

Τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας, πώς προφυλάσσονται οι ευπαθείς ομάδες, τι πρέπει να γνωρίζουμε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους στα email onair@themaradio.gr ή να τις καταθέτουν στο τηλέφωνο 2155651046.

Σήμερα Τρίτη μιλούν στην εκπομπή:

- Ο καθηγητής Θόδωρος Βασιλακόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας, Εντατικολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Απαντά για όλα όσα αφορούν στην φονική πανδημία και τη συμπεριφορά του ιού.

- Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Αναλύει τη σχέση του κορονοϊού με το περιβάλλον και δίνει συμβουλές για το πώς καθαρίζουμε το σπίτι και τον περιβάλλοντα χώρο σε συνθήκες πανδημίας.

Στείλτε τώρα στο email onair@themaradio.gr, ή καταθέστε στο τηλέφωνο 2155651046 τις ερωτήσεις ή τις απορίες σας… Ή απλώς αφήνετε εδώ σε μορφή σχολίου οτιδήποτε θέλετε να απαντήσουν οι ειδικοί…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK