Κορωνοϊος - Βρετανία: «Δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή το κλείσιμο σχολείων» λέει ο Τζόνσον

Κορωνοϊος - Βρετανία: «Δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή το κλείσιμο σχολείων» λέει ο Τζόνσον

Μέτρα τήρησης αποστάσεων μεταξύ των ανθρώπων για την προστασία ηλικιωμένων από τον κορωνοϊό συζητά ο Μπόρις Τζόνσον - Στο τραπέζι και οικονομικά μέτρα για τις επιχειρήσεις, όχι τα κλειστά σχολεία

johnson
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον «θα συζητήσει» προτάσεις για μέτρα τήρησης αποστάσεων μεταξύ των ανθρώπων για την προστασία των ηλικιωμένων από τον κορωνοϊό κατά την διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης σήμερα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε επίσης από τον υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ να ηγηθεί συνεδρίασης της επιτροπής διαχείρισης της κρίσης για την λήψη οικονομικών και επιχειρηματικών μέτρων, δήλωσε ο εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι οι φορολογικές αρχές είναι έτοιμες να συνδράμουν όλες τις επιχειρήσεις, ανάμεσά τους και τις αεροπορικές εταιρείες, που πλήττονται από τις επιπτώσεις της επιδημίας.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε επίσης ότι η συμβουλή των επιστημόνων είναι ότι το κλείσιμο των σχολείων «δεν είναι ένα μέτρο που πρέπει να λάβουμε αυτήν την στιγμή».

Μπροστά στην κατακραυγή που έχει προκαλέσει ο τρόπος διαχείρισης της επιδημίας από την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, ο εκπρόσωπός του δήλωσε σήμερα ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η «ανοσία της αγέλης». «Στόχος μας είναι η προστασία της ζωής», είπε. «Εχουμε πραγματοποιήσει περισσότερα τεστ από τις περισσότερες χώρες στον κόσμο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Τζόνσον: Είναι η χειρότερη κρίση δημόσιας υγείας της γενιάς μας

Κορωνοϊός – Βρετανία: Συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή έκτακτης ανάγκης «Cobra»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK