Κορωνοϊός: Η Ματίνα Παγώνη προτείνει συνετές διακοπές με μάσκες, γιατί «σώζουν ζωές»

Κορωνοϊός: Η Ματίνα Παγώνη προτείνει συνετές διακοπές με μάσκες, γιατί «σώζουν ζωές»

Χαρακτήρισε αναμενόμενη την έξαρση των κρουσμάτων εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών - Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να μην ξεχνούν να κάνουν rapid test

pagwni_matina
Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην ΕΡΤ για την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών.

“Έχουμε πολλά κρούσματα αλλά η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι διαχειρίσιμη. Όμως, ο κορωνοϊός είναι εδώ, όπως και οι υποπαραλλαγές που προκαλούν υψηλό πυρετό” τόνισε.

Εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις εικόνες από τα λιμάνια της χώρας, με τους δεκάδες νέους που ταξιδεύουν φορώντας μάσκα. “Σωστά ξεκινά ο κόσμος τις διακοπές με μάσκα. Έχει γίνει συνείδηση πλέον ότι η μάσκα σώζει ζωές” είπε και σημείωσε ότι είναι είναι αναμενόμενα τα κρούσματα αυτόν τον καιρό, όταν οι νέοι θα ταξιδέψουν, θα βγουν, θα χορέψουν.

Ωστόσο, συμβούλευσε να συνδυάσουμε τη λογική με τη διασκέδαση, λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικό πριν φύγει κάποιος για διακοπές, αλλά και αφού γυρίσει από αυτές να κάνει ένα rapid test.

Σε ερώτηση για το εάν έχει  σκοπό να εντάξει και  άλλες δραστηριότητες στο πρόγραμμα πέρα από τα νοσοκομεία απάντησε: “Δεν αποφασίζω εγώ, αλλά ο πρωθυπουργός…”.

Πηγή: ertnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ρεπόρτερ πήγε με μίνι σε εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα και της απαγόρευσαν την είσοδο

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 6χρονο στην Εύβοια και τον δάγκωσε στο κεφάλι


Θρήνος στην Αυστρία με την αυτοκτονία γιατρού, την απειλούσαν αντιεμβολιαστές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ