Στο 100% η ΜΕΘ Covid στο νοσοκομείο Λαμίας, διασωληνώθηκε 67χρονος

Στο 100% η ΜΕΘ Covid στο νοσοκομείο Λαμίας, διασωληνώθηκε 67χρονος

Στους 54 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην κλινική ήπιας νοσηλείας

METH_NOSOKOMEIA
Χειροτερεύει μέρα με την ημέρα η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς αυξάνονται οι εισαγωγές ακολουθώντας την κατακόρυφη άνοδο των κρουσμάτων στη Φθιώτιδα. Οι έξι επιπλέον κλίνες που άνοιξαν στη ΜΕΘ Covid γέμισαν αμέσως. Οι πέντε μέσα σε λίγες ώρες την Παρασκευή (11/11) και η τελευταία το βράδυ της Δευτέρας (15/11) με την εισαγωγή 67χρονου Λαμιώτη.

Ο συγκεκριμένος ασθενής νοσηλευόταν από τις 11 Νοεμβρίου στην Κλινική Covid, η κατάστασή του όμως παρουσίασε επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ. Ο συγκεκριμένος άνδρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι εμβολιασμένος, όπως και άλλοι τρεις ασθενείς στην Εντατική (ποσοστό 33,3%).

Στην Κλινική Covid είχαμε το τελευταίο 24ωρο την εισαγωγή εφτά (7) νέων ασθενών, ανεβάζοντας τους νοσηλευόμενους στους 54. Οι δύο (2) είναι από τη Λαμία, δύο (2) από το δήμο Δομοκού, ένας (1) από το Δήμο Λοκρών, μία (1) από το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και ένας (1) από χωριό της Φωκίδας. Κανείς τους δεν ήταν εμβολιασμένος. Σημειώνουμε τέλος ότι στο σύνολο των 54 ασθενών που νοσηλεύονται στο Πέτρινο, μόλις οι εφτά (7) είναι εμβολιασμένοι (ποσοστό 12,96%).


Πηγή: LamiaReport.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός εργάτης στον ΗΣΑΠ: Πώς έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα στο ηλεκτρικό

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερε το κορίτσι μου!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ