Κορωνοϊός - Τραμπ: Εμβολιάστηκα με το Pfizer - Ίσως λάβω και τρίτη δόση

Κορωνοϊός - Τραμπ: Εμβολιάστηκα με το Pfizer - Ίσως λάβω και τρίτη δόση

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε αποκαλύψει μέχρι σήμερα ποιο εμβόλιο είχε κάνει λίγο πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο

trump_wen
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Pfizer κατά της Covid, λίγο πριν φύγει από το προεδρικό γραφείο - και ότι μπορεί να κάνει ενισχυτική δόση, αν το θεωρήσει απαραίτητο.

Ο Τραμπ δεν είχε ανακοινώσει μέχρι σήμερα ποιο εμβόλιο είχε κάνει. Ο ίδιος και η πρώην Πρώτη Κυρία, Μελάνια εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο πριν φύγει ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, αλλά δεν είχε αποκαλύψει ότι είχε εμβολιαστεί μέχρι τον Μάρτιο.

Η αποκάλυψή του ότι θα ήταν πρόθυμος να λάβει μια ενισχυτική δόση, προέκυψε παρά το γεγονός ότι είχε πει στους υποστηρικτές του τον περασμένο μήνα πως «πιθανότατα» δεν θα το έκανε.

Ο πρώην πρόεδρος είχε κατηγορήσει επίσης τον FDA ότι ευνοεί την Pfizer και τη Moderna, μετά από τη διακοπή διανομής του εμβολίου της Johnson & Johnson τον Απρίλιο.

Σε συνέντευξή του στο Yahoo Finance Live που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, ο Τραμπ είπε: «Λοιπόν, έλαβα το Pfizer και θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με οποιοδήποτε από αυτά (τα εμβόλια)».

Θυμίζεται πως ο Τραμπ προσβλήθηκε από κορωνοϊό το περασμένο φθινόπωρο στο αποκορύφωμα της προεδρικής του καμπάνιας για τις εκλογές του 2020.

«Είχα τον ιό, αλλά ανάρρωσα αρκετά καλά. Δεν νομίζω ότι νόσησα με τον τρόπο που το παρουσίασαν τα ΜΜΕ. Το έκαναν να φαίνεται δύσκολο», είπε ο Τραμπ.

Ειδήσεις σήμερα

Συνεχίζεται το «σαφάρι» για φοιτητική κατοικία - Πώς διαμορφώνονται τώρα οι τιμές

Κεραμέως: Μειώθηκαν τα κρούσματα σε παιδιά τον Σεπτέμβριο με τα σχολεία ανοιχτά

«Πρεμιέρα» για τα πανεπιστήμια αύριο Δευτέρα - Πώς θα γίνει η επιστροφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ