ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τουρισμός: Ο υφυπουργός Εμβολιασμού «προσγειώνει» τους Βρετανούς - Μην κλείσετε ακόμα διακοπές

Τουρισμός: Ο υφυπουργός Εμβολιασμού «προσγειώνει» τους Βρετανούς - Μην κλείσετε ακόμα διακοπές

Παρά το γεγονός ότι η Βρετανία έχει μπει σε τροχιά μείωση των κρουσμάτων και οι εμβολιασμοί συνεχίζονται και επιταχύνονται, οι αρμόδιοι προειδοποιούν τους πολίτες ότι είναι πολύ πρόωρο να σκέφτονται τις διακοπές.

isla
Σε δυσοίωνες δηλώσεις - για την τουριστική αγορά - προχώρησε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News o υφυπουργός Ναντίμ Ζαχάουι, αρμόδιος για τον εμβολιασμό των Βρετανών κατά του κορωνοϊού: ούτε λίγο, ούτε πολύ, κάλεσε να αποφεύγονται οι κρατήσεις για διακοπές στο εξωτερικό - τουλάχιστον προς το παρόν.

Όπως είναι γνωστό, οι Βρετανοί - που αποτελούν για την χώρα μας την δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά μετά από την Γερμανία - συνηθίζουν σε μεγάλα ποσοστά να κλείνουν μηνες πριν τα τουριστικά τους πακέτα, προκειμένου να πετύχουν καλύτερες τιμές.

«Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά νωρίς για τις διακοπές του καλοκαιριού», είπε ο Βρετανός αξιωματούχος. «Έχουμε ακόμη 37.000 ανθρώπους που νοσηλεύονται με Covid-19 αυτή τη στιγμή και είναι υπερβολικά νωρίς ακόμη και να κάνουμε εκτιμήσεις για το καλοκαίρι,» πρόσθεσε. 

Η Ελλάδα είναι πολύ ψηλά στην προτίμηση των Βρετανών , σύμφωνα με όλες τις σχετικές έρευνες.  Όπως είναι γνωστό, οι Βρετανοί - που αποτελούν για την χώρα μας την δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά μετά από την Γερμανία - συνηθίζουν σε μεγάλα ποσοστά να κλείνουν μηνες πριν τα τουριστικά τους πακέτα, προκειμένου να πετύχουν καλύτερες τιμές. 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Ναβάλνι: Την Πέμπτη θα εξεταστεί η έφεση για την αποφυλάκισή του

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Ασκούμε πίεση στις εταιρείες για περισσότερα εμβόλια

Οι Γερμανοί μπέρδεψαν τα ποσοστά και έβγαλαν... άχρηστα τα εμβόλια της AstraZeneca
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα