
Με 100 νεκρούς τη ημέρα η κυβέρνηση αποφασίζει να χαλαρώσει τα μέτρα για να κάνουν τα νύχια οι κυρίες και να πάμε οι γέροι στις εκκλησίες. Κλασικά μετά αφού ανέβουν τα κρούσματα ο Μητσοτάκης θα τα κλείσει όλα πάλι ως το Πάσχα και θα κατηγορήσει το κόσμο που δεν κράτησε τις αποστάσεις...
Τα κρουσματα έπεσαν 55%. Αδειαζουν τα νοσοκομεία σιγα σιγα. Αν κολλήσετε στα ρεβεγιον και τα φιλάκια να μην σας φταίνε τα νυχαδικα και οι εκκλησιές με μάσκες.
7 του μήνα θα ανακοινώσουν την συνέχιση του lockdown ...ο μόνος σταθερός νόμος των πολιτικών είναι ότι όλα αλλάζουν ...
Τι φωνάζετε βρε αχάριστοι;;1240 ΜΟΝΟ είναι τα κρούσματα .Αποτέλεσμα της 50 ημερών light καραντίνας που έχουμε. Που να δείτε τι θα γίνει μετά τις γιορτές που βιάστηκαν να ανοίξουν τα πάντα σχεδόν. Εν ονόματι της οικονομίας λέει;;;πόσα μαζέψαμε από τον τουρισμό το καλοκαίρι ;;;χάνουμε πολύ περισσότερα με το κλείσιμο......εεεε το ίδιο θα γίνει και τώρα ανοικτά τα μαγαζιά κάργα κρούσματα μετά πάλι κλείσιμο πάει η οικονομια πάλι πίσω. Και οι άνθρωποι που χάνονται κάθε μέρα;;;;Μέγιστε Κούλη....Είδατε τι κάνει η φράου;;ΌΛΟΙ ΜΕΣΑ.
Στην κλειστή εστίαση κολλάνε ρε άσχετε. Ο τουρισμός σε μαρανε ασχετε που κολλήσαμε τέλος Οκτωβρίου!
Μας καταστρέψατε όλοι σας σε 10 μήνες με τα ψέματα σας ανοχή τέλος..... Μας κούρασατε με τα ψέματα σας Πινόκιο τσιορδρα παριτησου ο λογαριασμός εσύ θα το πληρώσεις με κλειστες επιχείρησεις,,, εστίαση κλπ.. Μια απλή ίωση είναι για να κάνεις ζημιά στην οικονομια
Ψεκασμένε μου, με ενάμιση εκατομμύριο ανθρώπους νεκρούς σε όλο τον κόσμο ενώ υπάρχουν lockdown σημαίνει ότι θα είχαμε τουλάχιστον 8-10 εκατομμύρια δίχως. Σταματήστε όλα τα τρολ να γράφετε τέτοιες ανοησίες γιατί πεθαίνουν συνάνθρωποι μας σωρηδόν κάθε μέρα ενώ εσείς γράφετε τις αηδίες σας. Ντροπή και αίσχος
είναι μόνο μία! Να κλείσουν μόνο τα Νοσοκομεία και να ανοίξουν όλα τα άλλα. Τα Νοσοκομεία να δέχονται όλους τους ασθενείς μη covid και με covid μόνο όσους πάσχουν από άνοια.
Μας καταστρέψες Πινόκιο τσιορδρα παριτησου κάνει ζημιά στην οικονομια..Το εμβόλιο είναι για να πάρουμε το τσιπάκι.... Με δύο lockdown κλειστά κατάστημα,,εστίασης κλπ... Ο ιός δεν υπάρχει είναι όλα ψέμματα μια απλή γρίπη του χειμώνα είναι..
Φτάνει πιά με τη ...λαλακία που σε δέρνει. Γράφεις ξανά και ξανά την ίδια μπούρδα. Ο κορωνοιός έχει σκοτώσει στην Ελλάδα σε μιάμιση μέρα όσους σκοτώνει η γριπή σε ένα χρόνο. Έχει σκοτώσει σε λίγους μήνες τους πενταπλάσιους από όσο σκοτώνονται σε τροχαία κάθε χρόνο. Έχουν πεθάνει ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, και λες για "απλή γρίπη του χειμώνα", ρε μπετόβλακα? Πάρε το "τσιπάκι" σου ψεκασμένε και βάλτο στον ...ορθό σου.
Χωρίς μάσκες και εγκλισμούς, Σουηδία, 153 θάνατοι από το ιό σε 4,5 μέρες, ήτοι 35 την μέρα, δλδ το 1/3 της Ελλάδας.