Κορωνοϊός: Η Κίνα θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στη Ρωσία

Κορωνοϊός: Η Κίνα θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στη Ρωσία

Τηλεφωνική επικοινωνία Σι Τζιπίνγκ με Βλαντίμιρ Πούτιν - «Η Κίνα είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι η Ρωσία θα νικήσει την επιδημία»

russia_covid
Η Κίνα θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στη Ρωσία στην αντιμετώπιση της πανδημίας και πιστεύει ότι σε τελική ανάλυση θα νικήσει τον κορωνοϊό, δήλωσε ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η Κίνα είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι η Ρωσία θα νικήσει τελικά την επιδημία του κορονοϊού και η Κίνα θα συνεχίσει να υποστηρίζει σθεναρά τη Ρωσία (στην αντιμετώπιση της επιδημίας) » δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος όπως μετέδωσε η κεντρική τηλεόραση της Κίνας.

Ο Κινέζος πρόεδρος συνεχάρη, επίσης, τη Ρωσία για την 75η επέτειο της νίκης επί του φασισμού. «Η Κίνα και η Ρωσία υπήρξαν τα κύρια θέατρα των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ασία και την Ευρώπη, υπέστησαν τεράστιες απώλειες, ενώ ήταν τεράστια η συνεισφορά τους στη Νίκη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και στη σωτηρία της ανθρωπότητας από την καταστροφή» δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι η Κίνα είναι έτοιμη μαζί με τη Ρωσία να υπερασπισθεί τις κατακτήσεις του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την υπάρχουσα διεθνή τάξη πραγμάτων.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, TASS


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία και Ισραήλ συνεργάζονται για την παραγωγή εμβολίου για τον κορωνοϊό

Η Ευρώπη γιορτάζει τα 75 χρόνια από το τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου χωρίς εκδηλώσεις λόγω του ιού
Τσιόδρας: 13 νέα κρούσματα- 32 ασθενείς διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ