Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας σε δυστύχημα που σημειώθηκε στις 11 περίπου χθες το βράδυ στα Άγραφα.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, το όχημα που έκανε τη «βουτιά» θανάτου οδηγούσε ένας 80χρονος άνδρας. Ενώ κινούνταν στο δρόμο Βαρβαριάδας Αγράφων, ο ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Το αυτοκίνητο τότε βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε από ύψος 15 μέτρων στην όχθη ποταμού, με αποτέλεσμα ο 80χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί του Α.Τ. Αγράφων ενώ η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.