Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ολομέλειας: «στη συνεδρίαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ολομέλειας έχει κληθεί και θα λάβει μέρος ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις της κυβέρνησης και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των προέδρων επί θεμάτων αρμοδιότητάς του».
Αναλυτικότερα:
Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, θα συζητήσει τα κάτωθι θέματα:
1. Τα μέτρα οικονομικής στήριξης του δικηγορικού κλάδου (φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, χορήγηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μείωση μισθώματος επαγγελματικής στέγης).
2. Τα ζητήματα που ανακύπτουν από την επαναλειτουργία των Δικαστηρίων.
3. Τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουν αναδειχθεί κατά την υλοποίηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης.
4. Η άμεση προώθηση της ψηφιακής/ ηλεκτρονικής δικαιοσύνης.
5. Η ανάγκη άμεσης εκκαθάρισης και καταβολής των αμοιβών Νομικής Βοήθειας.
6. Η χορήγηση βοηθήματος από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ και
7. Εκκρεμή θέματα αρμοδιότητας ΕΦΚΑ προς δικηγόρους».
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.