Κορωνοϊός: Προσφορά αλκοόλης από τα μέλη του ΣΕΑΟΠ

Κορωνοϊός: Προσφορά αλκοόλης από τα μέλη του ΣΕΑΟΠ

Καθαρή αλκοόλη θέτουν στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας, Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ελλείψεις

2637561_2
Καθαρή αλκοόλη γεωργικής προέλευσης, θέτουν στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας, τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ).

Με αίσθημα ευθύνης στις δύσκολες και πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και αναγνωρίζοντας τη τιτάνια μάχη που δίνουν οι γιατροί, νοσηλευτές, οδηγοί ΕΚΑΒ καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι στις μονάδες υγείας του ΕΟΔΥ, πήραν την απόφαση να προσφέρουν τις ποσότητες αλκοόλης στα νοσοκομεία αναφοράς, προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ελλείψεις, αλλά και με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση, πρόληψη και διασφάλιση της υγείας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και όσων νοσηλεύονται, από τον νέο κορωνοϊό.

«Αυτές τις ώρες, μαζί με την ατομική ευθύνη σημαντική είναι και η κοινωνική ευαισθησία και η υποστήριξη στο συνάνθρωπο, έχοντας αυτό υπόψη, με την προσφορά αυτή τα μέλη του ΣΕΑΟΠ δείχνουν την έμπρακτη στήριξη τους στους συνανθρώπους μας που παλεύουν καθημερινά για την αντιμετώπιση και πρόληψη του νέου Covid-19» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου.

Επιπλέον και η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, ανακοίνωσε ότι προσφέρει 11 τόνους καθαρό οινόπνευμα 96
ο στα νοσοκομεία αναφοράς και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Σωτηρία», «Ευαγγελισμός», στο νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και το κέντρο υγείας στο Πλωμάρι. Η προσφορά αυτή, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, αποτελεί ένα μικρό ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς ήρωες που προσπαθούν καθημερινά για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Εφυγαν «σφαίρα» από τα δικαστήρια ο Μητροπολίτης Κέρκυρας και η δήμαρχος

Οι Ιταλοί έμειναν σπίτι το Πάσχα

Έχουν διενεργηθεί 18.000 τεστ κορωνοϊού σε ένα 24ωρο στη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης