Πιερία: Εξαπάτησαν και έκλεψαν 28.000 ευρώ από ηλικιωμένο
Ως πρωταγωνιστής φέρεται 45χρονος που γνώριζε πως το 75χρονο θύμα διατηρεί μετρητά στο σπίτι του
Στο «μάτι» τους έβαλαν τον τελευταίο καιρό επιτήδειοι έναν ηλικιωμένο στην Πιερία, από τον οποίο απέσπασαν σε δύο...δόσεις 28.000 ευρώ, επικαλούμενοι διάφορα προσχήματα.
Ως πρωταγωνιστής φέρεται 45χρονος που γνώριζε πως το 75χρονο θύμα διατηρεί μετρητά στο σπίτι του. Σύμφωνα με την Αστυνομία τον περασμένο Δεκέμβριο τον πλησίασε, μαζί με άγνωστη γυναίκα, και με το πρόσχημα ότι χρειάζεται χρήματα για μία χειρουργική επέμβαση τον έπεισε να του παραδώσει 11 χιλιάδες ευρώ. Τρεις μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα στις αρχές Μαρτίου, υπό την καθοδήγηση του 45χρονου, τρεις γυναίκες προσποιούμενες ότι μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού τον απασχόλησαν κατάφεραν να κλέψουν από ντουλάπι της κρεβατοκάμαράς του άλλες 17 χιλιάδες ευρώ.
Οι αστυνομικές αρχές της Πιερίας κατόπιν έρευνας, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 45χρονου ενώ έφτασαν στα ίχνη και μίας εκ των τριών γυναικών για το περιστατικό της κλοπής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλοι είναι ρομά και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.