Κρήτη: Έπιασαν τους ληστές που δήθεν ενημέρωναν για τον κορωνοϊό

Κρήτη: Έπιασαν τους ληστές που δήθεν ενημέρωναν για τον κορωνοϊό

Κρήτη:  Οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί είχαν ληστέψει μια 79χρονη τη νύχτα της 29ης Μαρτίου

peripoliko_
Σε ένα σπίτι στην περιοχή του Λασιθίου κρύβονταν οι δυο αλλοδαποί κακοποιοί που είχαν ληστέψει μια 79χρονη τη νύχτα της 29ης Μαρτίου, όταν χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου φορώντας γάντια και προστατευτικές μάσκες, δήθεν για να την ενημερώσουν για τον κορωνοϊό!

Οι αλλοδαποί είχαν αιφνιδιάσει την 79χρονη που τους έβαλε στο σπίτι της με πρόσχημα ότι θα την ενημέρωναν για την καραντίνα, έδεσαν τα χέρια της και ερεύνησαν το σπίτι πιστεύοντας ότι θα έβρισκαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Όμως, δεν βρήκαν παρά ένα ρολόι και δύο δαχτυλίδια, τα οποία άρπαξαν και έφυγαν. Εννέα ημέρες μετά, ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου και συνελήφθησαν στο κατάλυμά τους, κατά την διάρκεια επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου.

Μάλιστα, βρέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ηλικιωμένη και της αποδόθηκαν. Στο σπίτι των δραστών κατασχέθηκαν ακόμη ένας σιδερολοστός, ένα κινητό και τέσσερις κάρτες sim. Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για ληστεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας για να μην τον... χωρίσει η κοπέλα του!

Απαγορεύεται η εξαγωγή απολυμαντικών από την Ελλάδα

Θρίλερ στην Πέλλα με 50χρονο που κατηγορείται ότι βίασε 16χρονη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης