Σε προσαρμογή της ύλης των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων προχωρά το υπουργείου Παιδείας εν μέσω των κλειστών σχολείων λόγω κορωνοϊού.
Η λύση στην οποία προσανατολίζεται το υπουργείο Παιδείας είναι οι υποψηφίοι - όταν εξεταστούν- να διαγωνιστούν στην ύλη που έχει διδαχθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου.
Τότε ήταν που ελήφθη εξάλλου η απόφαση για να κλείσουν τα σχολεία προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η απόφαση, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.
Η ύλη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα διαμορφωθεί μετά από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής καθώς το υπουργείου Παιδείας μέσω της τακτικής ενημέρωσης των σχολείων έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει το εύρος της ύλης που έχει διδαχθεί σε κάθε σχολείο ανά μάθημα.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).