Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 58χρονος αγρότης - Τον πλάκωσε το τρακτέρ του
Ο άτυχος άνδρας άφησε σχεδόν αμέσως την τελευταία του πνοή, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στο Τυμπάκι Μεσαράς, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του
Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας αγρότης όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρτου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα όταν ο 58χρονος αγρότης επέστρεφε από το χωράφι του στην περιοχή Τυμπάκι της Μεσαράς.
Τότε, ο 58χρονος σταμάτησε και κατέβηκε από το τρακτέρ του ωστόσο το όχημα – κάτω υπό άγνωστες συνθήκες – συνέχισε την πορεία του και τον καταπλάκωσε.
Ο άτυχος άνδρας άφησε σχεδόν αμέσως την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.