Κορωνοϊός: Και οι οδηγοί ταξί στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης
Απολυμαίνουν τα οχήματα τους για την αποφυγή της διασπορά του
Βασίλης Γούλας
Στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης και οι οδηγοί ταξί. Με ειδικό συνεργείο απολυμαίνουν τα οχήματα τους για τους πελάτες που θα πάρουν κούρσα.
Περισσότερα από 1200 ταξί έχουν απολυμανθεί στις 3 φάσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής σε λιμάνι Πειραιά αεροδρόμιο και σήμερα όπως βλέπεται στον ανοιχτό χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.
Η διάρκεια απολύμανσης κρατά 5-7 λεπτά. Σύμφωνα με τους οδηγούς η κίνηση είναι περιορισμένη ενώ ο τζίρος τους έχει μειωθεί κατά 90%. Όπως λένε χαρακτηριστικά μπορεί ένας οδηγός την ημέρα να πάρει από έναν έως και κανένα πελάτη.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.