Μια 55χρονη από την Ατσική της Λήμνου κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας στο Νοσοκομείο της Λήμνου, στο οποίο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το ΕΚΑΒ της (απογευματινές ώρες) με έντονη δύσπνοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του limnosreport.gr, η 55χρονη, με επιβαρυμένη υγεία, τις τελευταίες μέρες παρουσίαζε δύσπνοια, το τελευταίο δε 24ωρο η κατάσταση επιδεινώθηκε. Έτσι, οικείο της πρόσωπο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού δυστυχώς κατέληξε.
Μάλιστα, επειδή η άτυχη γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα δύσπνοιας, στάλθηκε δείγμα για περαιτέρω εξέταση, όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.