Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό βιβλίο «John Fitzgerald Kennedy - Ο δρόμος προς τη δολοφονία» των Bill O’ Reilly και Martin Dugard είναι στο ΘΕΜΑ.

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό βιβλίο «John Fitzgerald Kennedy - Ο δρόμος προς τη δολοφονία» των Bill O’ Reilly και Martin Dugard είναι στο ΘΕΜΑ.

Έφτασε στο Νο.1 των μπεστ-σέλερ των New York Times ως η πιο διεισδυτική και ολοκληρωμένη ανάλυση του γεγονότος. Αποκαλύπτει όλα όσα οδήγησαν στην πιο πολυσυζητημένη δολοφονία πολιτικού που διαπράχθηκε ποτέ.

XRWMA-BIBLIO-_2
Κανένα έγκλημα δεν έχει απασχολήσει ποτέ τόσο πολύ την κοινή γνώμη και τους ερευνητές όσο η δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ, John Fitzgerald Kennedy. Ο JFK εκτελέστηκε σε κοινή θέα, μέσα στο αυτοκίνητό του και δίπλα στην σύζυγό του, Τζάκι Κένεντι, στις 22 Νοεμβρίου του 1963. Έκτοτε τα σενάρια, οι προσπάθειες αποκάλυψης, οι αναρίθμητες εκδοχές για το τι πραγματικά συνέβη, συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Η δολοφονία του JFK έχει στοιχειώσει τη σύγχρονη ιστορία -και όχι μόνο στην πατρίδα του, τις ΗΠΑ. Σε αυτό το βιβλίο, το οποίο κατέκτησε την κορυφή στη λίστα των ευπώλητων της εφημερίδας New York Times, οι συγγραφείς αφηγούνται, με καθηλωτικές λεπτομέρειες, καρέ-καρέ, την πλέον διαβόητη ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε ποτέ. Στο σύγγραμμά τους οι O’ Reilly και Dugard παρουσιάζουν επίσης ό,τι προηγήθηκε και ό,τι ακολούθησε της δολοφονίας. Αναλύουν το κλίμα της εποχής και τις παγκόσμιες αντιπαραθέσεις της Αμερικής, την προσωπικότητα του Kennedy και τις επιλογές του ως Προέδρου των ΗΠΑ, καθώς και τους μεγάλους του εχθρούς, όπως τον ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Νικήτα Χρουστσόφ και τον Φιντέλ Κάστρο της Κούβας. Οι συγγραφείς φέρνουν στο φως τις υπόγειες διεργασίες των πρακτόρων της CIA, τους υπόπτους αλλά και τον άνθρωπο που χρεώθηκε το έγκλημα, τον μυστηριώδη πρώην ελεύθερο σκοπευτή και πεζοναύτη Lee Harvey Oswald. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος για το τραγικό τέλος του JFK, βρίσκονται στις σελίδες αυτού του συνταρακτικού αναγνώσματος.

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό βιβλίο «John Fitzgerald Kenned είναι στο ΘΕΜΑ.


Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το απόλυτο χρονικό «John Fitzgerald Kennedy - Ο δρόμος προς τη δολοφονία» των Bill O’ Reilly και Martin Dugard.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης