Ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία: Εμφάνισα κορωνοϊό και μου έλεγαν να μείνω σπίτι

Ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία: Εμφάνισα κορωνοϊό και μου έλεγαν να μείνω σπίτι

«Αν έχετε συμπτώματα κορονωϊού, μην τηλεφωνείτε, μείνετε σπίτι σας και περιμένετε 14 μέρες. Οπότε πλέον σου απέκλειαν και το ενδεχόμενο να μιλήσεις με κάποιον», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Τροκάνα

Agglia
Την δική της αγωνία με τον κορωνοϊό έζησε Ελληνίδα ηθοποιός που στη Μεγάλη Βρετανία και είναι ετοιμόγεννη. Η Στέλλα Τροκάνα μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και περιέγραψε πώς βίωσε τον κορωνοϊό:

«Πρώτα συμπτώματα εμφάνισε ο γιος μου που είναι τεσσάρων χρονών, ο οποίος είχε βήχα, πυρετός και μόλυνση στα μάτια. Είχα πάρει τότε τον γιατρό και μου είχε πει τηλεφωνικά πως αυτά είναι συμπτώματα κορvνοϊού οπότε να καθίσουμε στο σπίτι για 14 μέρες. Αν τα συμπτώματα συνεχιστούν να ξαναπάρουμε τηλέφωνο. Μετά από 14 μέρες εμφάνισα και γω τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Επειδή είμαι έγκυος ξαναπήρα τηλέφωνο, μου είπαν να πάρω στη γραμμή επειγόντων και συμβουλών, όμως, εκεί υπάρχει επιλογή αν είσαι πάνω των 65 να πατήσεις το 1 και αν είσαι κάτω των 65 να περιμένεις. Εγώ περίμενα, δεν απάντησε κάποιος όσες φορές και αν προσπάθησα. Συνολικά περίμενα πάνω από τρεις ώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα Τροκάνα η οποία διανύει την 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «μετά από κάποιες μέρες, επειδή τα συμπτώματα επέμεναν, προσπάθησα να ξαναπάρω και είχαν βάλει καινούργιο μήνυμα. Αυτό έλεγε: “αν έχετε συμπτώματα κορονοϊού, μην τηλεφωνείτε, μείνετε σπίτι σας και περιμένετε 14 μέρες”. Οπότε πλέον σου απέκλειαν και το ενδεχόμενο να μιλήσεις με κάποιον», ενώ συμπλήρωσε πως «έτσι, δεν ξαναπροσπάθησα. Πλέον έχουν περάσει οι 14 μέρες και είμαστε καλύτερα από συμπτώματα όλοι αλλά τη δεδομένη στιγμή, που ήμασταν άρρωστοι, η αλήθεια είναι πως νιώσαμε λίγο περίεργα».

Μαζί σου: Ελληνίδα ηθοποιός με συμπτώματα κορονοϊού λίγο πριν γεννήσει στην Αγγλία

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Τραμπ: Εάν έχουμε 100 με 200 χιλιάδες νεκρούς και όχι 2,2 εκατ., θα έχουμε πετύχει

Κορωνοϊός: Στους 33.244 οι νεκροί σε όλον τον κόσμο - Σχεδόν 700.000 τα κρούσματα

Κορωνοϊός - Τραγωδία στη Γαλλία: 292 νέοι θάνατοι - 2.606 οι νεκροί μόνο μέσα στα νοσοκομεία!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης