Ένα τρικούβερτο γλέντι «έστησαν» οι κάτοικοι πολυκατοικίας σε περιοχή της Αθήνας (ενδεχομένως στη Γλυφάδα), καθώς τα είχε όλα.
Από χαρτοπετσέτες στον αέρα και μουσική στη διαπασών, μέχρι και τσιφτετέλι στα μπαλκόνια.
Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ», που τραγουδάει η Κατερίνα Κούκα, φάνηκε και πάλι ότι οι Έλληνες ξέρουν να διασκεδάζουν, ακόμα και σε καραντίνα -αλά Παλαιό Φάληρο. Τέτοιου είδους διασκέδαση μάλλον πάει να γίνει μόδα, καθώς οι Έλληνες αρχίζουν να αναζητούν τρόπους να «σπάσουν»... δημιουργικά την καραντίνα λόγω κορωνοϊού.
Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο χρήστης Ηλίας Σκανάτοβιτς στο Facebook:
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.