Με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», φορτωμένο με ιατρικό εξοπλισμό δωρεά της Κινεζικής κυβέρνησης, Ελληνικών εταιριών και επιχειρηματιών αναχώρησε πριν από τρεισήμισι ώρες ένα αεροσκάφος Α-320 της Aegean από την πόλη Τιεντσίν της Βόρειας Κίνας.
Στο αεροσκάφος φορτώθηκε ιατρικός εξοπλισμός παντός είδους με προορισμό την χώρα μας ο οποίος περιλαμβάνει μάσκες, ειδικές στολές, αναπνευστήρες, scrub κ.α.
Το αεροπλάνο παραχωρήθηκε από την Aegean, το κόστος των καυσίμων ανέλαβαν τα ΕΛΠΕ και το και στην όλη προσπάθεια συνεισέφεραν η οικογένεια Λασκαρίδη, ο Γιώργος Προκοπίου και το «Ωνάσειο».
Τον συντονισμό του εγχειρήματος ανέλαβε η κυρία Daisy Fengyoung την οποία έχει ορίσει η Ελληνική κυβέρνηση ως συντονίστρια τέτοιων αποστολών.
Σε όλα τα πακέτα που φορτώθηκαν στο αεροσκάφος που οδηγεί ο διευθυντής πτητικού έργου της Aegean Ζήσης Πεχλιβανούδης υπήρχαν μηνύματα συμπαράστασης προς την χώρα μας τόσο στην ελληνική όσο και στην Κινεζική γλώσσα.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.