Κορωνοϊός: Νοικιάζουν διαμερίσματα στην Αθήνα για προστασία από τον ιό

Κορωνοϊός: Νοικιάζουν διαμερίσματα στην Αθήνα για προστασία από τον ιό

Ναυτιλιακές εταιρίες -για να βάλουν σε καραντίνα τα πληρώματα τους που έρχονται από το εξωτερικό- μέλη ευπαθών ομάδων μέχρι και εγκυμονούσες μισθώνουν ειδικά διαμορφωμένα διαμερίσματα - Είναι εξοπλισμένα με μάσκες, γάντια, θερμόμετρα και αντισηπτικά

RBNB-ARTHROU
Διαμερίσματα σε όλο το λεκανοπέδιο, τα οποία έως τώρα λειτουργούσαν στη βραχυχρόνια μίσθωση, λόγω του περιορισμού της αγοράς, διαμορφώθηκαν και διατίθενται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ανθρώπων που πρέπει να μπουν σε απομόνωση για να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Home Plus Λάμπρος Παλάντζας «υπάρχει ενδιαφέρον από ανθρώπους που επιστρέφουν από το εξωτερικό κι αναγκαστικά πρέπει να μπουν σε καραντίνα ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, από μέλη ευπαθών ομάδων που επιθυμούν να αυτοπεριοριστούν και να μην επιβαρύνουν το συγγενικό τους περιβάλλον, απο εταιρείες, όπως είναι οι ναυτιλιακές που το προσωπικό τους επιστρέφει από ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και από επισκέπτες της πρωτεύουσας που έχουν προγραμματισμένες δουλειές σε νοσοκομεία και δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν σε κάποιον συγγενής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι τέσσερις εγκυμονούσες που διαθέσαμε ισάριθμα διαμερίσματα και οι οποίες είχαν προγραμματίσει να γεννήσουν στα μαιευτήρια της Αθήνας».

Βίντεο διαμέρισμα


diamerismata2

Κλείσιμο
Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ειδικό κιτ προστασίας από τον κορωνοϊό, το οποίο περιλαμβάνει μάσκες προστασίας, γάντια, αντισηπτικά, θερμόμετρο και χαρτομάντιλα. Οι επισκέπτες ενημερώνονται για τον τρόπο χρήσης των διαμερισμάτων αλλά λαμβάνουν ενημέρωση και για τους περιορισμούς που ισχύουν στην κυκλοφορία, καθώς το διαμέρισμα είναι εφοδιασμένο και με τα ειδικά έντυπα, τα οποία είναι μεταφρασμένα στα αγγλικά. Σε περίπτωση αδιαθεσίας, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό της εταιρίας, το οποίο τους καθοδηγεί σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Όλα τα καλλυντικά που βρίσκονται εντός του διαμερίσματος, όπως και τα κλειδιά, παραδίδονται σε αποστειρωμένα σακουλάκια. Μάλιστα, οι τιμές στις οποίες διατίθενται τα διαμερίσματα είναι έως και 60% χαμηλότερες από τις τιμές που προσφέρονταν στην βραχυχρόνια μίσθωση.
diamerismata3

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή ηλικιωμένη στα Γλυκά Νερά - Σε καραντίνα με κορωνοϊό η αδελφή της

Κορωνοϊός: Γράφημα γερμανικού Ινστιτούτου προβλέπει την πορεία του ιού στην Ελλάδα τις επόμενες 6 μέρες

Κορωνοϊός: Το αποτύπωμα της πανδημίας στη ψυχολογία - Τι αποκαλύπτει πρόγραμμα τηλε-ψυχιατρικής του ΙΣΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης