Αντίθετα με ιερωμένους που δείχνουν απροθυμία να συμμορφωθούνμε τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Πηλίου έκανε ακριβώς ό,τι ορίζει ο νόμος!
Όταν, το πρωί της Κυριακής, ο Αρχιμανδρίτης είδε κατά τη διάρκεια τέλεσης της Θείας Λειτουργίας για την εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως μια 67χρονη γυναίκα να έχει μπει στην εκκλησία της Μονής παραβιάζοντας την απαγόρευση, αλλά και να μην υπακούει στις συστάσεις του να φύγει έσπευσε να καλέσει την Αστυνομία.
Στο μοναστήρι έφτασαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νοτίου Πηλίου, στους οποίους ο ηγούμενος υπέβαλε μήνυση κατά της 67χρονης για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση της Κ.Υ.Α., ωστόσο η ηλικιωμένη είχε εξαφανιστεί και αναζητείται για να συλληφθεί. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.