Δεύτερος κρατούμενος άφαντος από τις φυλακές Δομοκού!

Δεύτερος κρατούμενος άφαντος από τις φυλακές Δομοκού!

Πρόκειται για έναν Έλληνα ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση, κλοπή και επικίνδυνη σωματική βλάβη

fylakes_trikalwn
Μέσα σε ένα 24ωρο, ένας ακόμη κρατούμενος των φυλακών Δομοκού έγινε… καπνός εκμεταλλευόμενος την άδεια που είχε λάβει! Αντίθετα, μάλιστα, με τον προηγούμενο που ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε… καραντίνα λόγω κορωνοϊού, αυτός δεν επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος!

Πρόκειται για έναν Έλληνα ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση, κλοπή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και δεν επέστρεψε από την άδεια την Τετάρτη, όπως όφειλε. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόδραση κρατουμένου και αναζητείται από την Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, παραμένει αδιευκρίνιστο αν έλεγε αλήθεια ο αλλοδαπός, ο οποίος έπρεπε να επιστρέψει την Τρίτη μετά από πενθήμερη άδεια, αλλά ενημέρωσε τηλεφωνικά τη φυλακή ότι έχει προσβληθεί από τον ιό CoViD-19 και έχει διαταχθεί ο κατ' οίκον περιορισμός του! Ο συγκεκριμένος εξέτιε ποινή κάθειρξης για κατοχή, μεταφορά, διάθεση και αγορά ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε επίσης:

Ξάφρισε την σύνταξη ηλικιωμένης στην Κοζάνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης