Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Η κυκλοφορία να περιοριστεί στο ελάχιστο

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Η κυκλοφορία να περιοριστεί στο ελάχιστο

Η πολιτεία θα περιφρουρήσει αυστηρά την 14ημερη απομόνωση για όλους τους πολίτες που επιστρέφουν από το εξωτερικό σημείωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

xardalias-anakoinoseis01-mesa
Νέες συστάσεις προς τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες, έκανε πριν από λίγο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.

«Η κυκλοφορία να περιοριστεί στο ελάχιστο για την εξυπηρέτηση ζωτικών αναγκών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος αναφέρθηκε και στα νέα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού όπως το κλείσιμο των ξενοδοχείων από την προσεχή Δευτέρα. Σε ότι αφορά τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου θα υπάρξει λόγω του μεταναστευτικού θα υπάρξουν εξαιρέσεις.

Επανέλαβε επίσης ότι όλοι οι πολίτες που επιστρέφουν στη χώρα από το εξωτερικό θα πρέπει να μπαίνει σε 14ημερη απομόνωση και ότι από αύριο θα υπάρχει αυστηρή παρακολούθηση του συγκεκριμένου μέτρου από τις αρχές. Θα περιφρουρήσουμε αυτή τη διαδικασία είπε συγκεκριμένα ο υφυπουργός ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν υπάρχει απόφαση για απαγόρευση των πτήσεων. 

Δείτε τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά

Δηλώσεις Χαρδαλιά 19/03


Κλείσιμο
Ο κ.Χαρδαλιάς, επεσήμανε πως εάν δεν υπάρξει πειθάρχηση των πολιτών στις απαγορεύσεις και τις συστάσεις για περιορισμό της κυκλοφορίας, κάθε μέτρο είναι στο τραπέζι: «Δεν μιλήσαμε για έλεγχο της κυκλοφορίας, αλλά για απαγόρευση συναθροίσεων. Κάθε μέτρο είναι ανοιχτό, εμείς κάνουμε σύσταση στους πολίτες να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Εάν ο καθένας δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, κάθε μέτρο είναι στο τραπέζι».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Εγκλωβισμένοι Έλληνες οδηγοί φορτηγών με πρόσχημα τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης