Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalavoice.gr κατά μέσο όρο σε κάθε ναό της πόλης των Τρικάλων συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία (διάρκειας 1.30 ώρας, από τις 9 π.μ. έως τις 10.30 π.μ.) περί τα 50 με 60 άτομα.
Οι πιστοί μπορεί να ήταν λίγοι, ωστόσο έλαβαν όλοι τη Θεία Κοινωνία.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με εγκύκλιο σημείωμα του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών Χρυσοστόμου σταματά κάθε άλλη εκκλησιαστική δραστηριότητα, καθώς και Χαιρετισμοί και Κατανυκτικοί Εσπερινοί.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.