Πειραιάς: Αστυνομικοί διέσωσαν οδηγό που έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητο

Πειραιάς: Αστυνομικοί διέσωσαν οδηγό που έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητο

Αξιωματικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έπεσαν στα παγωμένα νερά για να σώσουν τον οδηγό ταξί που έπεσε στη θάλασσα – Το περιστατικό έγινε το πρωί του Σαββάτου στην Πύλη Ε7

peiraias_diaswsi_eksw
Σε μια ηρωική πράξη προχώρησαν σήμερα δύο αξιωματικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που βούτηξαν στο λιμάνι του Πειραιά για να απεγκλωβίσουν έναν οδηγό που είχε πέσει στη θάλασσα με το ταξί του.

Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, ο Υπαρχιφύλακας Λεωντακιανάκος Ιωάννης και ο Αστυφύλακας Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά Β΄Αλλαγή σήμερα το μεσημέρι στις 12.35 «χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν στα παγωμένα νερά στο λιμάνι του Πειραιά στην Πύλη Ε7 και απεγκλώβισαν - διέσωσαν άντρα ο οποίος πριν λίγο έπεσε με το αυτοκίνητο (ταξί) στη θάλασσα».

«Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο των συναδέλφων μας και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι Συγχαρητήρια. Το ίδιο επιβάλλεται να πράξει κι η Πολιτεία», αναφέρει η Ένωση.

Δημοσιεύτηκε από Spiros Liotsos στις Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020
Κλείσιμο
peiraias_diaswsi
peiraias_diaswsi1
peiraias_diaswsi2

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! ————————————— ΔΕΛΤΙΟ...

Δημοσιεύτηκε από Spiros Liotsos στις Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!

Σήμερα Σάββατο 14-03-2020 και περί ώρα 12:35 οι συναδελφοί μας, ο Υπαρχιφύλακας κ. Λεωντακιανάκος Ιωάννης και ο Αστυφύλακας Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά Β΄Αλλαγή, με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και επαγγελματισμό τηρώντας τον όρκο τους για την προστασία των πολιτών, αψηφώντας τον όποιο κίνδυνο, για την σωματική τους ακεραιότητα αλλά και για την ίδια τους τη ζωή, χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν στα παγωμένα νερά στο λιμάνι του Πειραιά στην Πύλη Ε7 και απεγκλώβισαν - διέσωσαν άντρα ο οποίος πριν λίγο έπεσε με το αυτοκίνητο (ταξί) στη θάλασσα.
:
Τις δύσκολες ημέρες που ζούμε με τον κίνδυνο της διάδοσης και εξάπλωσης του φονικού ιού στη χώρα μας, κάποιοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μείνουν σπίτι με τις οικογένειές τους και έχουν ταχθεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία του πολίτη που υπηρετούμε.

Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο των συναδέλφων μας και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι Συγχαρητήρια. Το ίδιο επιβάλλεται να πράξει κι η Πολιτεία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!

Διαβάστε επίσης: 


Βύρωνας, βίντεο που κόβει την ανάσα: Ηρωικοί πυροσβέστες σώζουν γυναίκα που κρέμεται από το μπαλκόνι της!


>Κορωνοϊός, Πειραιάς: Απολυμαίνονται τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης