Αναζητούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο Στέφανος Χίος και ο συντάκτης του σημερινού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Μακελειό» το οποίο φέρει τον τίτλο: «Δεν το λένε αλλά θα το κάνουν. Ξανάρχεται ο εφιάλτης της νύχτας της 28ης Ιουνίου 2015. Κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ. Μόνο από τα παράθυρα και με προσωπικό ασφαλείας ψωνίστε για να μην ξεμείνετε».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο εκδότης της εφημερίδας Στέφανος Χίος όσο και ο συντάκτης του επίμαχου δημοσιεύματος δεν αναζητούνται με ένταλμα σύλληψης αλλά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και έπειτα από έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (πλημμέλημα). Η έρευνα διενεργείται από την κρατική ασφάλεια.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.