Πλακιωτάκης σε κυβερνήτες σκαφών Λιμενικού: Είμαστε διαρκώς κοντά σας

Πλακιωτάκης σε κυβερνήτες σκαφών Λιμενικού: Είμαστε διαρκώς κοντά σας

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, επισκέφθηκε τον θάλαμο επιχειρήσεων και ενημερώθηκε σφαιρικά για τα περιστατικά στα νησιά του Αιγαίου

DSC_1417_s
Με κυβερνήτες σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που περιπολούν στο Ανατολικό Αιγαίο, επικοινώνησε σήμερα από τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κ. Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη, επισκέφθηκε τον θάλαμο επιχειρήσεων και ενημερώθηκε σφαιρικά για τα περιστατικά στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και για την επιχειρησιακή δραστηριότητα των πλωτών μέσων του Λιμενικού Σώματος.

DSC_1404_s
Απευθυνόμενος στους κυβερνήτες και στα πληρώματα των σκαφών που περιπολούν στο Ανατολικό Αιγαίο, ο κ. Πλακιωτάκης είπε τα εξής:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για το πολύτιμο έργο σας. θέλω να ξέρετε ότι είμαστε διαρκώς κοντά σας, όχι απλά αναγνωρίζουμε το έργο σας. Ετοιμαζόμαστε και σε υλικό να σας βοηθήσουμε δεν αρκεί μόνο η ηθική στήριξη που την έχετε. Αυτό που κάνετε είναι σημαντικό πρώτα για την πατρίδα και μας δίνεται κι εμάς πολύ σημαντικά όπλα και σε διπλωματικό επίπεδο. Αυτή την περίοδο ειδικά, σας ευχαριστούμε διπλά, έχετε παράξει σημαντικό Εθνικό έργο και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιωτάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης