Στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου ο καυγάς μεταξύ δύο αλλοδαπών οδήγησε σε επίθεση με αλυσοπρίονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το argonafplia.gr, δύο αλλοδαποί ρουμανικής καταγωγής ήρθαν σε διένεξη και ο ένας επιτέθηκε στον άλλο χρησιμοποιώντας το αλυσοπρίονο που κρατούσε για να του κόψει το κεφάλι.
Αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο πρόσωπο.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒστο νοσοκομείο Άργους, ενώ ο δράστης αναζητείται από τηναστυνομία.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι