Κορωνοϊός - Κύπρος: Μέσω τηλεόρασης η Θεία Λειτουργία και οι αγώνες ποδοσφαίρου

Κορωνοϊός - Κύπρος: Μέσω τηλεόρασης η Θεία Λειτουργία και οι αγώνες ποδοσφαίρου

Επικοινωνία Νίκου Αναστασιάδη με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

kypros_koronoios
Στη Κύπρο η Θεία Λειτουργία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ΡΙΚ, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό, όπως αποφασίστηκε σήμερα μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ και τον Πρόεδρο του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο. Παράλληλα καταβάλλονται προσπάθειες για την προβολή αγώνων ποδοσφαίρου σε ανοικτή ζώνη.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε ότι είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β' και τον Πρόεδρο του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο. Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό και την προστασία ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων αποφασίστηκε όπως οι Λειτουργίες μεταδίδονται ζωντανά από το ΡΙΚ, πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι σε συνέχεια της συνεννόησης με τη Cyta (Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου) και άλλες ιδιωτικές εταιρείες καταβάλλονται προσπάθειες για την προβολή αγώνων ποδοσφαίρου σε ανοικτή ζώνη.

«Με χαρά διαπίστωσα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διακατέχει όλους τους οργανισμούς», καταλήγει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός στην Ιταλία: O ρόλος της Εκκλησίας - Τι μέτρα πήρε η γειτονική χώρα

Κορωνοϊός στο Λονδίνο: Κρούσμα στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο Gosh - Γιατρός θετικός στον ιό


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης