Γρεβενά: Διαρρήκτες μπήκαν σε εξοχικά, έφαγαν, κοιμήθηκαν και έφυγαν χωρίς να... κλέψουν τίποτα!
Δεν είχε κλαπεί το παραμικρό από τους εισβολείς και είναι άγνωστο πόσα μερόνυχτα έμειναν στα εξοχικά που παραβίασαν
Μάνος Τσαγκαράκης
Καλοπερασάκηδες αλλά... ατημέλητοι ήταν οι άγνωστοι «ποντικοί» που τρύπωσαν σε εξοχικά σπίτια σε ορεινά χωριά των Γρεβενών, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών τους. Αφού πέρασαν... ζωή και κότα για άγνωστο διάστημα, έφυγαν σαν κύριοι χωρίς να κλέψουν κάτι!
Οι ιδιοκτήτες των εξοχικών, που σύμφωνα με το onlarissa.gr είναι από τη Λάρισα, τα έχασαν όταν τα επισκέφθηκαν για να περάσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, καθώς τα βρήκαν παραβιασμένα. Ωστόσο, αν και βρήκαν τα πάντα άνω- κάτω, διαπίστωσαν ότι δεν είχε κλαπεί το παραμικρό από τους εισβολείς, που είναι άγνωστο πόσα μερόνυχτα έμειναν σε αυτά!
Όπως διαπιστώθηκε, οι άγνωστοι το είχαν... γλεντήσει τρώγοντας και πίνοντας ό,τι βρήκαν στα ψυγεία και τα ντουλάπια, είχαν γεμίσει με αποτσίγαρα τα σταχτοδοχεία χωρίς να τα αδειάσουν και είχαν κοιμηθεί στα ζεστά, αφήνοντας ανάκατα τις κουβέρτες και τα σεντόνια, πριν εξαφανιστούν γνωρίζοντας ότι θα έρχονταν οι ένοικοι για να περάσουν εκεί τις αργίες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.