Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο νοσοκομείο Λαμίας

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο νοσοκομείο Λαμίας

Πρόκειται για νεαρή γυναίκα που είχε ταξιδέψει κι αυτή στους Αγίους Τόπους - Άλλο ένα ύποπτο κρούσμα έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό

nosokomeio-1
Μια 21χρονη γυναίκα που πρόσφατα είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους με το γκρουπ που επέστρεψε έχοντας σχεδόν στο σύνολό του νοσήσει από τον νέο κορωνοϊό, νοσηλεύεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως μεταδίδει το LamiaReport, η 21χρονη παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (7/3) στο ΓΝ Λαμίας έχοντας όλα τα γνωστά συμπτώματα του ιού και νοσηλεύεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα κοντέινερ μέχρι να επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του covid-19.

Δείγμα της 21χρονης όπως και μιας ακόμη γυναίκας από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ για την επιβεβαίωση ή όχι του κορονοϊού. Για τη γυναίκα από τη Χαλκίδα μάλιστα που δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα συστήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το LamiaReport, εξετάζεται μία ακόμη πληροφορία για Λαμιώτισσα που ανησύχησε για τον κορονοϊό χωρίς όμως ιστορικό ταξιδιού σε Ιταλία ή Ισραήλ όπως τα άλλα δύο.

Διαβάστε περισσότερα:

Κορωνοϊός - Έκτακτα μέτρα: Αύριο για τα σχολεία, τη Δευτέρα για την οικονομία

Κορωνοϊός: Κρούσμα και στη Βόρεια Εύβοια - Είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης