Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας στον ΘΕΜΑ 104,6: «Εξετάζονται όλοι οι συνταξιδιώτες του 66χρονου»

Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας στον ΘΕΜΑ 104,6: «Εξετάζονται όλοι οι συνταξιδιώτες του 66χρονου»

«Ελέγχεται η πληροφορία για το κρουαζιερόπολοιο που πέρασε από το Κατάκολο και φέρεται να υπάρχουν κρούσματα σε αυτό» ανέφερε ο Βασίλης Γιαννόπουλος

nosokomeio_rio
Για την έκδηλη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής της Πάτρας μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπερειφερειάρχης Ηλείας, αναφερόμενος στον 66χρονο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, δεδομένου ότι είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο καθώς είχε συνταξιδέψει με ένα γκρουπ στο όρος Σινά και στην Αίγυπτο.

Ο κ. Γιαννόπουλος χαρακτήρισε δικαιολογημένη την ανησυχία του κόσμου αλλά ο ίδιος σημείωσε ότι δεν πρέπει να επικρατήσει πανικός και δήλωσε πως εξετάζονται όλοι οι συνταξιδιώτες του 66χρονου.

Για την πληροφορία αναφορικά με κρουαζιερόπλοιο που πέρασε από το Κατάκολο και φέρονται να υπάρχουν σε αυτό κρούσματα του κορονωϊού, ό κ Γιαννόπουλος είπε πως η πληροφορία ελέγχεται και δεν είναι εξακριβωμένη, υπάρχει και αντίθετη γνώμη πάνω. Πρόσθεσε επίσης ότι στην περιοχή του Κατακόλου καταφθάνουν διάφορα κρουαζιερόπλοια, το καλό, όπως είπε, είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η πλήρης τουριστική σαιζόν. Παρόλα αυτά επεσήμανε ότι ελέγχεται η πληροφορία κι αν αυτό είναι αληθές επιβαρύνει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης