Κορωνοϊός: Συναγερμός στη Σαντορίνη για ύποπτο κρούσμα

Κορωνοϊός: Συναγερμός στη Σαντορίνη για ύποπτο κρούσμα

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, όταν, σε τακτική πτήση από την Αθήνα προς το νησί, επιβάτης παρουσίασε συμπτώματα, που προσομοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού - Οι ταξιδιώτες παραμένουν στη Σαντορίνη, μαζί με τον ασθενή, μέχρι να γίνει γνωστό τι έχει

santorini_airport
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα την Τετάρτη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, όταν, σε τακτική πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη, επιβάτης παρουσίασε συμπτώματα, που προσομοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού.

Αμέσως η εταιρεία διαχείρισης του αεροδρομίου Σαντορίνης επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε οδηγίες.  Ο επιβάτης έμεινε σε περιορισμένο χώρο, ώστε να μην είναι σε επαφή με το υπόλοιπο επιβατικό κοινό.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα το επίμαχο αεροσκάφος κενό επιβατών. Πράγμα το οποίο συνέβη μόλις πριν λίγο, όταν αφίχθη στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι ταξιδιώτες που περίμεναν να επιστρέψουν στην Αθήνα από τη Σαντορίνη με το συγκεκριμένο αεροσκάφος, παραμένουν στη Σαντορίνη, όπως επίσης και ο ασθενής, αναμένοντας να εξεταστεί και να αποφανθούν τα ιατρικά κλιμάκια για τη συμπτωματολογία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης