Κίνηση: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας, λόγω τροχαίου - Δείτε Live

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας, λόγω τροχαίου - Δείτε Live

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό - Δείτε πού υπάρχει κίνηση και μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στην Αθήνα

entono-kykloforiako
Αυξημένη συνεχίζει να είναι η κίνηση  τώρα, ώρα 09:30, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά,  έπειτα από σύγκρουση οχημάτων που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, λίγα λεπτά μετά τις 08:00.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην κάθοδο του Κηφισού (Ποτάμι) λόγω τροχαίου ατυχήματος, στο ύψος της Δυρραχίου, νωρίς το πρωί της Τρίτης. 


ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΩ

Το περιστατικό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα, για τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειριαια και συγκεκριμένα από το το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και τον Κηφισό. Αυτή την ώρα, η κίνηση ξεκινά από την Κηφισιά και καταλήγει στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Κλείσιμο
Αντιμέτωποι με κίνηση θα έρθουν και όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας, στην λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος του Σταθμού Νομισματοκοπείο μέχρι και την Εθνική Άμυνα, τμηματικά,  επίσης στο κόκκινο βρίσκεται και η Κατεχάκη, ενώ χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στην λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος του Αλίμου μέχρι και την 1η Αγίου Κοσμά. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, καθυστερήσεις σημειώνονται από Μεταμόρφωση έως Ηρακλείου, προς Αεροδρόμιο, ενώ κίνηση καταγράφεται και  στην έξοδο 8 προς Λαμία. Ακόμη, υπάρχουν καθυστερήσεις 15΄-20΄, από Φυλής έως Κύμης, προς Αεροδρόμιο και από Πλακεντίας έως Κηφισίας, προς Ελευσίνα, καθώς και στην Δυτική Περιφερειακή Υμηττού.





Παρακολουθήστε την κίνηση μέσα από τον χάρτη της Google, ώρα 09:30 
traFIC_simera_troxaio
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης