Μεγάλη φωτιά σημειώθηκε σε αποθήκη που διατηρούσε μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, στην περιοχή της Παναγίας Λέτσαινας στη Χίο.
Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα και αμέσως πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγω εύφλεκτων ειδών, κυρίως ρουχισμού και άλλων αντικειμένων.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν στο σημείο εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο περίπου στις 6 το πρωί. Η αποθήκη καταστράφηκε ολοσχερώς, ένα όχημα κάηκε, ενώ μικροζημιές προκλήθηκαν και στον επάνω όροφο.
Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.