Ζευγάρι διέπραξε τρεις ληστείες και τέσσερις κλοπές στην Καβάλα

Ζευγάρι διέπραξε τρεις ληστείες και τέσσερις κλοπές στην Καβάλα

Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας

Kavala-listeies
Με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας συνελήφθησαν ο αλλοδαπός ληστής που είχε σκορπίσει τον τρόμο τις τελευταίες ημέρες στους εργαζόμενους στα μίνι μάρκετ στην πόλη της Καβάλας και η Ελληνίδα συνεργός του που τον βοηθούσε να διαφύγει, ενώ εξιχνιάστηκαν τρεις ληστείες και τέσσερις κλοπές.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 36χρονος αλλοδαπός είχε εισβάλει την περασμένη Δευτέρα, την Τρίτη και την Πέμπτη σε τρία μίνι μάρκετ φορώντας κουκούλα full face. Στο πρώτο επιχείρησε να ληστέψει με την απειλή πιστολιού τον 52χρονο ιδιοκτήτη, αλλά δεν τα κατάφερε και διέφυγε με όχημα που οδηγούσε η 33χρονη συνεργός του. Στο δεύτερο και το τρίτο, άρπαξε χρήματα με τον ίδιο τρόπο από τις 59χρονες ιδιοκτήτριες, μια Ελληνίδα και μια αλλοδαπή, και διέφυγε πάλι με την 33χρονη.

Από την προανάκριση αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο 36χρονος είχε διαρρήξει στις 16 Φεβρουαρίου έναν χώρο του ΚΤΕΛ Καβάλας και είχε αρπάξει ένα ακυρωτικό μηχάνημα εισιτηρίων, ενώ την περασμένη Δευτέρα διέρρηξε δυο καταστήματα χωρίς να αρπάξει κάτι και επιχείρησε να διαρρήξει ακόμη ένα χωρίς να τα καταφέρει.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το ακυρωτικό μηχάνημα, τα ρούχα και το κράνος που χρησιμοποίησε ο 36χρονος στις ληστείες, ενώ στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της 33χρονης που κατασχέθηκε, βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα ζευγάρι γάντια. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που άσκησε διώξεις σε βάρος τους για ληστεία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης