Τούρκος διακινητής: Ο Ερντογάν άνοιξε τις πύλες κι εγώ βγήκα να κερδίσω χρήματα

Τούρκος διακινητής: Ο Ερντογάν άνοιξε τις πύλες κι εγώ βγήκα να κερδίσω χρήματα

Ο Τούρκος διακινητής επισημαίνει ότι ο Ερντογάν γεμίσε τη μισή Ευρώπη με μετανάστες - Αναφερόμενος στην κατάσταση στον Έβρο σημειώνει ότι καταφεύγουν σε αυτήν τη λύση οι μετανάστες για να περάσουν δωρεάν στην Ελλάδα

1_2
Η ώθηση που δίνει η Τουρκία στους μετανάστες, μέσω διευκολύνσεων στη μετακίνηση και όχι μόνο, αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα λόγια Τούρκου διακινητή.

Δεν είναι, άλλωστε, ο πρώτος διακινητής που παραδέχεται ότι με εντολή Ερντογάν μεταφέρονται μετανάστες στην Ελλάδα.

«Ο Ερντογάν άνοιξε τις πύλες κι εγώ βγήκα να κερδίσω χρήματα» τονίζει ο διακινητής, ο οποίος εμπλέκεται στο συγκεκριμένο δίκτυο εκμετάλλευσης εδώ και 20 χρόνια, ενώ βρέθηκε για μια εξαετία στη φυλακή.

Επισημαίνει, δε, ότι ο Τούρκος πρόεδρος γεμίσε τη μισή Ευρώπη με μετανάστες, ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση στον Έβρο σημεώνει ότι καταφεύγουν σε αυτήν τη λύση οι μετανάστες για να περάσουν δωρεάν στην Ελλάδα, η οποία ωστόσο δεν τους επιτρέπει την είσοδο.

Κλείσιμο
«Θα γυρίσουν πίσω οι μετανάστες και εγώ θα προσπαθήσω να τους περάσω. Παίρνω 500 - 600 δολάρια το κεφάλι» πρόσθεσε ο διακινητής αποκαλύπτοντας το κύκλωμα εκμετάλλευσης που μεγεθύνει τη μεταναστευτική κρίση.

Τούρκος διακινητής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης