DW: 120.000 πρόσφυγες έτοιμοι να μετακινηθούν προς την Ελλάδα

ref1

Xιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες έχουν συρρεύσει ήδη στην Κωνσταντινούπολη και την Αδριανούπολη - Ανάλογη είναι η εικόνα και στο Ντικιλί απέναντι από την Μυτιλήνη

Μετανάστες και πρόσφυγες έχουν συγκεντρωθεί στην νεκρή ζώνη μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στην Αδριανούπολη. Παρόμοια εικόνα διαμορφώνεται και στο Ντικιλί κοντά στο Αϊβαλί απέναντι από την Μυτιλήνη. Στο μεταξύ η Άγκυρα απάντησε με αεροπορικές επιδρομές και βαρύ πυροβολικό σφυροκοπώντας πάνω από 200 γνωστές θέσεις του στρατού του πρόεδρου Άσαντ γύρω από το Ιντλίμπ.

Στο μέτωπο της διπλωματίας την ημέρα σφράγισε η δήλωση του τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ που φωτογράφησε τη Ρωσία ως υπαίτιο της αεροπορικής επίθεσης όταν είπε πως «ήξεραν καλά που βρισκόταν το τουρκικό κομβόι» για να απαντήσει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ότι την επιδρομή πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του Άσαντ και όχι η ρωσική αεροπορία. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος των τούρκων στρατιωτών, η Μόσχα άσκησε πίεση για να σταματήσει η επίθεση. Πάντως το Κρεμλίνο δήλωσε ότι το τουρκικό κομβόι χτυπήθηκε σε σημείο που δεν έπρεπε να βρισκόταν.

ref2


120.000 πρόσφυγες έτοιμοι να μετακινηθούν προς την ΕλλάδαΤο μεσημέρι οι Πούτιν και Ερντογάν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία όπου αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα νέες κύκλος διαπραγματεύσεων με το ρωσικό κλιμάκιο στην Άγκυρα. Η συνάντηση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας στην Άγκυρα.

Η Τουρκία ζητά τη συνδρομή της διεθνούς κοινότητας για μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στο Ιντλίμπ και πιέζει με το προσφυγικό δηλώνοντας ότι δεν μπορεί πλέον να φιλοξενήσει περισσότερους πρόσφυγες. Πλέον τα τουρκικά παράλια και τα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα είναι ανεξέλεγκτα μέχρι νεωτέρας. ;Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, 120.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται ήδη κοντά στα παράλιες για να μετακινηθούν προς την Ελλάδα.

Αυτή η βραδιά καθώς και το Σαββατοκύριακο θα είναι κρίσιμα για την επόμενη μέρα τόσο στην ρήξη Άγκυρας – Μόσχας, όσο και στο προσφυγικό.

ΣΧΟΛΙΑ (89)

Εl Ariete

G-3

Δεξιός Ευρωπαϊστής

Αν είναι να μπουν στην Ελλάδα, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να πάνε στην Ευρώπη, γιατί αν πάνε στην Ευρώπη, κινδυνεύει η ΕΕ και μαζί το ευρώ! Και αν καταστραφεί το ευρώ, θα χάσουν τα λεφτά μας στις τράπεζες την αξία τους!

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ.....

Κάποια επιτέλους στιγμή πρέπει να αντιληφθούμε ως Χώρα ότι αν δεν κινηθούμε έξυπνα, αποφασιστικά και υπονομευτικά απέναντι στους δήθεν συμμάχους μας δε πρόκειται ποτέ να αναπτυχθούμε οικονομικά,αμυντικά και να παίξουμε ρυθμιστικό ρόλο στην περιοχή της Μεσογείου. Αυτό κοινός ονομάζεται διπλωματία η οποία είναι ανύπαρκτη στη Χώρα μας αφού πρέπει να αντιτάξεις σκληρές θα τολμήσω να πω άκαμπτες πολιτικές οι οποίες θα αναγκάσουν σε αναδίπλωση και διαπραγμάτευση ακόμα και εκείνους οι οποίοι εχουν συνηθίσει να σε έχουν στο χέρι. Για να επιτευχθεί όμως αυτό πρέπει να αλλάξουν πολιτική σκέψη με στροφή 180 °στα θέματα εξωτερικής πολιτικής οι Διαχειριστές της κυβέρνησης και οι αρχηγοί των αντιπολιτευτικών κομμάτων με τον Πρωθυπουργό μπροστάρη και τον Λαό να ακολουθεί. Επίσης είναι ανάγκη καθολικής έκλειψης της Αριστεροφοβίας και περιορισμού της άκρας αριστεράς η οποία μόνο ανθελληνικά αισθήματα και άρρωστους ιδεολογικούς παροξυσμούς καλλιεργεί στους πυρήνες της. Αυτό απαιτεί βέβαια ένα χαρισματικό Εθνικό Ηγέτη, πατριώτες αρχηγούς κομμάτων,λαό απαλλαγμένο από πολιτικά κατάλοιπα του παρελθόντος και ένα πολιτικό ρίσκο για να ξεκίνησει να μου επιτραπεί να πω η μεταστροφή του κλίματος όπως δηλαδή ξεκινούν τη λειτουργία τους νέες επιχειρήσεις σε αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον. Και επειδή χρήματα δεν υπάρχουν,επενδύσεις γιοκ,βιομηχανία ανύπαρκτη αντίθετα χρέος και Εθνική υποτέλεια στους δανειστές μας πρέπει αναγκαστικά να πάρουμε παραδείγματα ακόμα και από τους εχθρούς μας. Τι εννοώ. Ο Ερντογκάν δημιουργεί πρόσφυγες και τους χρησιμοποιεί ως όπλο απέναντι στην Ευρώπη εκβιάζοντας με πολιτικά και οικονομικά ανταλλάγματα. Γιατί λοιπόν δεν αχρηστεύουμε αυτό το όπλο του και αντί να εκβιάζει εκείνος να θέτουμε εμείς τους όρους μας απέναντι στους δήθεν συμμάχους μας ανοίγοντας και κλείνοντας τη κάνουλα ροής λαθρομεταναστών προς την υπόλοιπη Ευρώπη ελεγχόμενα και με βάση πρωτίστως την Εθνική ασφάλεια. Άλλωστε αυτό επιζητούν και οι Λαθρομετανάστες και τα οφέλη για εμάς πολλά όπως μηδενισμό του χρέους,πολεμικές αποζημιώσεις κ.ά συν του γεγονότος ότι θα αποκατασταθεί η εικόνα της Χώρας απέναντι σε εταίρους και εχθρούς. Αυτό και σε συνδυασμό με αποφασιστική στροφή των εξοπλιστικών προγραμμάτων και λοιπόν οικονομικών συμφωνιών προς άλλες αγορές με γνώμονα τα Εθνικά μας συμφέροντα και προσβλέποντας σε νέους γεωπολιτικούς ορίζοντες απαλλαγμένοι από ιδιοτελείς πολιτικές εμμονές και παραδοσιακές συμμαχίες είναι βέβαιο ότι σίγουρα δε θα μας αντιμετωπίζουν δεδομένους χωρίς ανταλλάγματα.

Chris

Οι νησιώτες να πάρουν στο κυνήγι τους ΜΚΟτζήδες-δουλέμπορους. Δεν έχουν καμία θέση στα νησιά. Το Λ.Σ. να κατασχέσει τα δουλεμπορικά σκάφη των ΜΚΟ.

Α5

Βάλτε κοντέινερ στη Γυάρο, μαζέψτε τους και στείλτε τους όλους εκεί. Δώστε τους ζώα να εκτρέφουν, στέλνετέ τους νερό με υδροφόρες, κάμποσα λαχανικά και αλεύρι για να φτιάχνουν ψωμί. Και μετά άσυλο μόνο στους Σύρους που είναι πράγματι πρόσφυγες. Όλοι οι άλλοι δεν είναι πρόσφυγες, είναι λαθρομετανάστες και το μόνο που δικαιούνται είναι φόρτωμα σε αεροπλάνο ή καράβι και πίσω στην πατρίδα τους.

ΟΙΚΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΜΙΤΣΟΣ-ΤΑΚΗΣ

Ο ΟΙΚΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΜΙΤΣΟΣ -ΤΑΚΗΣ - ΣΥΡΙΖΑΚΗΣ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ..... ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ......

Σιγά τον αριθμο

οι ψεκασμενοι που ψηφίζουν Βελόπουλο είναι περισσότεροι

Μπανανία

Πριν πολλά χρόνια ο Λουκάς Νοταράς και ο Γεννάδιος Σχολαριος αποϕάσισαν ότι καλύτερα σαρίκι τουρκικό, παρά παπική τιάρα ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ

Come Together

Και ο Νοταρας την πληρωσε με το κεφαλι του και με τα κεφαλια των μελων της οικογενείας του. Τους εστειλε ολους στον δημιο ο σουλτανος και καλα τους εκανε. Ο Σχολαριος ομως μια χαρα τα πηγε.

Giulietta 1750tbi

Για 550.000 για αρχή και σε βάθος 5ετιας 880.000

Καλύτερο επάγγελμα στην Ελλάδα

ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ .-

Common sense

Να τους πάρει ο Μουτζούρης σπίτι του που δεν θέλει κλειστά κέντρα.

το ψευδώνυμό σου

δε συνάδει με τη λογική όμως... πόσους ρε φίλε θα κρατήσουν στα κλειστά κέντρα;;; θα γεμίσουν σε μισή μέρα μ' αυτά τα ποσοστά λάθρο που θα μπουκάρουν, τι δε καταλαβαίνεις κι εσύ και ο κούλης σου; Κλείσιμο συνόρων, αποτροπή εισόδου με στρατό και ΠΝ. Το θέμα θα είχε λήξει άμεσα. Μας δουλεύετε ρε ;;;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης