Τζόκερ: Μετά τα έξι εκατομμύρια στο Αργοστόλι, ποιος θα είναι ο επόμενος τυχερός;

Τυχερό Τζόκερ στο Αργοστόλι: Με 15 ευρώ κέρδισε έξι εκατομμύρια - Πόσα μοιράζει απόψε το παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Τζόκερ και Πέμπτη πάνε μαζί... και σήμερα το παιχνίδι μοιράζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ, καθώς στην κλήρωση της Κυριακής ο  τυχερός παίκτης, που πλέον είναι εκατομμυριούχος, έπαιξε ένα δελτίο αξίας 15 ευρώ, κερδίζοντας έξι εκατομμύρια ευρώ, ενώ η νικητήρια στήλη προήλθε από τυποποιημένο σύστημα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου που παίχτηκε το τυχερό δελτίο, ο μεγάλος νικητής έδωσε 15 ευρώ και είχε συμπληρώσει εννέα νούμερα.

Το τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 2099ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε το ποσό των 6.179.415,45 ευρώ.

Επίσης, οχτώ (8) επιτυχίες βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €21.194,99 έκαστη.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην κλήρωση της Πέμπτης 27/02/2020 είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.



Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου με αριθμό 127133, Πέτρος Πετράτος, δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια και πειράγματα από συντοπίτες του για την επιτυχία που σημειώθηκε στο κατάστημά του. Ο ίδιος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του, καθώς όπως λέει «ήταν καιρός η τύχη να χτυπήσει και στα Επτάνησα». Μάλιστα, με μια αφίσα στην πρόσοψη του καταστήματος ενημερώνει για το «θρίαμβο στο πρακτορείο του».






Τρεις γενιές πρακτορείο

Ο Πέτρος Πετράτος είναι νεαρός σε ηλικία, το κατάστημά του όμως, επί της οδού Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι, μετράει ήδη τρεις γενιές. Το άνοιξε ο παππούς του τη δεκαετία του ’60 και το ΤΖΟΚΕΡ των 6 εκατομμυρίων ευρώ είναι το δεύτερο μεγάλο έπαθλο που κερδίζει κάποιος πελάτης του. «Ήμουν πολύ μικρός, αλλά θυμάμαι ότι ένας τυχερός παίκτης στο ΠΡΟΤΟ είχε κερδίσει 50 εκατομμύρια δραχμές», αναφέρει ο κ. Πετράτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr