Χολαργός: Αστυνομικός τσακώθηκε με οδηγό για τροχαίο και πυροβόλησε
Τέθηκε σε διαθεσιμότητα - Ήταν εκτός υπηρεσίας - Μετά το τροχαίο έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε δύο φορές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου με το οποίο τράκαρε
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε Αστυφύλακας που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών ύστερα από εμπλοκή του σε τροχαίο,
Συγκρκριμένα, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυφύλακας σήμερα το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού.
Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.