Κορωνοϊός: Εκτενής αναφορά των σκοπιανών ΜΜΕ για το κρούσμα στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Εκτενής αναφορά των σκοπιανών ΜΜΕ για το κρούσμα στην Ελλάδα

«Η πρώτη περίπτωση του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Μakfax - Τι λένε άλλα μέσα της χώρας

skopia
Εκτενώς αναφέρονται τα ΜΜΕ στα Σκόπια, στο πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας λεπτομέρειες και όσα έχουν γίνει γνωστά έως αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

«Πρώτη περίπτωση κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη», γράφει το mkd.mk, σημειώνοντας πως «οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν σήμερα την πρώτη περίπτωση κορωνοϊού στην Ελλάδα»

«Η πρώτη περίπτωση του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Μakfax, δίνοντας πληροφορίες και για την 37χρονη ασθενή, που πρόσφατα επέστρεψε στη χώρα μας από την Ιταλία.

«Μια 38χρονη γυναίκα είναι η πρώτη περίπτωση του κοροναϊού στην Ελλάδα» αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Telma, επισημαίνοντας πως ήδη ελέγχονται τα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή τις τελευταίες μέρες.

«Κορωναϊός στην περιοχή: Στην Ελλάδα, η πρώτη περίπτωση που επιβεβαιώθηκε. Σ’ άλλες χώρες, μόνο ύποπτες περιπτώσεις» είναι ο τίτλος του 360stepeni.mk, σημειώνοντας πως «Η Ελλάδα μετά την Κροατία είναι η δεύτερη χώρα στην ευρύτερη περιοχή που έχει κρούσματα».

«Πρώτη περίπτωση Κορωναϊού στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε» γράφει το fokus.mk, δημοσιεύοντας δηλώσεις του ανταποκριτή του “ΜΙΑ” στην Αθήνα, σύμφωνα με τις οποίες «Η γυναίκα ασθενής ταξίδεψε πρόσφατα στην Ιταλία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης