Χιλιάδες κροτίδες και δυναμιτάκια σε μαγαζί στην Καρδίτσα

Χιλιάδες κροτίδες και δυναμιτάκια σε μαγαζί στην Καρδίτσα

Βρέθηκαν συνολικά 2.956 κροτίδες ήχου και δυναμιτάκια με φυτίλι

Karditsa-krotides
Έτοιμος να εφοδιάσει τον παιδόκοσμο της Καρδίτσας με χιλιάδες επικίνδυνες κροτίδες και βαρελότα, φυσικά με το… αζημίωτο, ήταν ένας 42χρονος έμπορος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά από έρευνες στην αποθήκη του καταστήματός του.

Στον χώρο της ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά 2.956 κροτίδες ήχου και δυναμιτάκια με φυτίλι, τα οποία ο 42χρονος κατείχε παράνομα και σκόπευε να διαθέσει προς πώληση εν όψει του Καρναβαλιού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε.

Άλλος ένας ιδιοκτήτης καταστήματος σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας που έκαναν έλεγχο στο μαγαζί του και διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση 37 πυροτεχνήματα, 89 καπνογόνα και 1.031 παιδικά αθύρματα, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 38χρονος έμπορος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης