Προανακριτική Novartis: Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε η «Αικατερίνη Κελέση»

Προανακριτική Novartis: Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε η «Αικατερίνη Κελέση»

Ορίστηκε η εξέταση της μάρτυρος τη Δευτέρα στις 8:30 το βράδυ

gada_main_again_12
Την εμφάνισή του έκανε και ο δεύτερος εξαφανισμένος προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία Αικατερίνη Κελέση στο αρμόδιο τμήμα για την προστασία Μαρτύρων της Aσφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι για την Αικατερίνη Κελέση εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής προκειμένου να εξεταστεί από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη σκευωρία Novartis.

Τυπικά το ένταλμα εκτελέστηκε και μετά από συνεννόηση ΓΑΔΑ και προανακριτικής ορίστηκε η εξέταση της μάρτυρος τη Δευτέρα στις 8:30 το βράδυ.

Η εξέταση θα γίνει με ηλεκτρονικά μέσα αλλοίωσης χαρακτηριστικών δηλαδή με τον ίδιο τρόπο που θα γίνει και η εξέταση του Μαξίμου Σαράφη στις 4:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι το πρωί της Δευτέρας στις 11:00 τα μέλη της προανακριτικής θα συνεδριάσουν προκειμένου να αξιολογήσουν τις νέες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά μέλη της επιτροπής επιθυμούν να έχουν όλα τα έγγραφα στη διάθεσή τους πριν την εξέταση των κρίσιμων μαρτύρων.

Κλείσιμο
Πρόκειται για έγγραφα που έχει στην διάθεσή της η εισαγγελία της διαφθοράς αλλά για την ώρα αρνείται να τα διαβιβάσει στη Βουλή παρά την σχετική εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου πάγου Ευαγγέλου Ζαχαρη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης