Θεσσαλονίκη: Νέα διεύθυνση στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα του δήμου

Θεσσαλονίκη: Νέα διεύθυνση στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα του δήμου

Νέος Γενικός Διευθυντής της Δημοτικής Εταιρείας Θεάματος, Πληροφόρησης και Επικοινωνίας, αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος

tv100
Νέα διεύθυνση για τη Δημοτική Εταιρεία Θεάματος, Πληροφόρησης και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) του δήμου Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνει τον τηλεοπτικό σταθμό TV100 και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς FM100 και FM100,6, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας κ.Νίκος Ζεϊμπέκης, μετά και τη σχετική απόφαση του Δ.Σ.

Νέος Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΘΕ, αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ.Γιάννης Κεσσόπουλος, ενώ στη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας τοποθετήθηκε η κυρία Ευστρατία Παλπάνα και ο κ. Κωνσταντίνος Αβδελίδης ως Τεχνικός Διευθυντής.

«Ολοκληρώσαμε μια δύσκολη διαδικασία που αφορά τη στελέχωση της ΔΕΠΘΕ και η οποία εφαρμόζεται για πρώτη φορά. Επιλέξαμε ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενό τους ο καθένας. Με την υποστήριξη της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, ξεκινάμε πλέον την ανάταξη των δημοτικών μέσων ενημέρωσης, με στόχο να γίνουν το πρώτο ραδιόφωνο της πόλης και η κορυφαία περιφερειακή τηλεόραση της χώρας αντίστοιχα, να γίνουν τα ΜΜΕ που αξίζει η Θεσσαλονίκη» δήλωσε κ. Ζεϊμπέκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης