Δημοσκόπηση για το μεταναστευτικό: Απειλή για τη χώρα οι μετανάστες λέει το 65% των κατοίκων των νησιών

metanstes-1

Οι ροές έχουν επηρεάσει αρνητικά το νησί μας απαντούν 9 στους 10 - Το 56% εκτιμά ότι κανένα αντισταθμιστικό μέτρο δεν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση

Το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα για τους μετανάστες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος στο μεταναστευτικό αποτυπώνει έρευνα της Kapa Research σύμφωνα με την οποία το 65% των κατοίκων των νησιών του Βορείου Αιγαίου κάνει λόγο για απειλή για τη χώρα.

Το ποσοστό αυτό, μάλιστα, είναι αυξημένο κατά 9 μονάδες σε σχέση με αντίστοιχη έρευνα του Σεπτεμβρίου του 2019 όταν τότε το 56% έλεγαν ότι «οι μετανάστες αποτελούν απειλή για τη χώρα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο».

Στον αντίποδα το 21% απαντά ότι η παρουσία των μεταναστών στη χώρα είναι αναπόφευκτη λογω των διεθνών και γεωπολιτικών εξελίξεων ενώ μόλις ένα 10% συμφωνεί με τη φράση ότι οι μετανάστες μπορούν να αποτελέσουν και ευκαιρία για τη χώρα αν ενσωματωθούν αποτελεσματικά.

Στην έρευνα που δημοσιοποιεί η Καθημερινή 9 στους 10 κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εκτιμά ότι οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές έχουν επηρεάσει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά την περιοχή τους.

Στα υπόλοιπα ερωτήματα της έρευνας που διεξήχθη σε δείγμα 1.203 ατόμων από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου:

- Το 56% εκτιμά ότι κανένα αντισταθμιστικό μέτρο δεν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση

- Το 70% αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια

- Το 45% θεωρεί ότι οι αυξημένες ροές οφείλονται στο «αρκετά δεκτικό« καθεστώς που επικρατεί στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ (45)

Αngel of the city

Το 70% αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια. Λογικό είναι. Οι ΜΚΟ δεν ελέγχονταν καθόλου για 4 χρόνια από το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Μπανανία αλά Μαδούρο με ιμάμηδες θα γινόμασταν αν δεν έφευγε ο θίασος.

ZZ

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που είμαστε πατριώτες και φωνάζουμε δεν θέλουμε λαθρομετανάστες , αλλόθρησκους Μουσουλμάνους , οι Μουσουλμάνοι που έρχονται στην Ελλάδα έρχονται από καθεστώτα αυταρχικά με αυταρχικές ιδέες για το Ισλάμ και καρφί δεν μου καίγεται τι λένε τα αριστερά ζωντόβολα που ακόμη και την μάνα τους παζαρεύουν αρκεί να ικανοποιήσουν τα ιδεολογικά και υλικά τους πάθει . Στην χώρα μου δικαίωμα εκφράσεις δεν έχουν μόνο οι προδότες αριστεροί & δεξιοί κουλτουριάρηδες , έχουν και οι άλλοι η αποκαλούμενοι (φασίστες ), η κουλτουριάρηδες είναι σαν την αλεπού ότι δεν φτάνουν τα κάνουν κρεμαστάρια , οποίος δεν σύμφωνη υπάρχει ο αντίλογος και όχι το κουλτουριάρικο αποφασίζω και διατάσσω .

ONNEΔίτης

H Eλλάδα και ιδίως η Aθήvα, θα γίνει πολυπoλιτισμική, θέλετε δεν θέλετε! Γιατί o Koύλης και θέλει και μπoρεί!

Koύλη φέρε κι άλλους μετανάστες

Ααα ρε 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 TEΛAMΩNEΣ 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 τι ψηφίζετε!

An

Το άλλο 35% είναι αυτοί που τα κονομάνε από τους λάθρο.

Γ

το αλλο 35% απορω τι βλεπει;;;; μαλλον βολευετε με συμβασεις ΜΚΟ

Ο Φάπας ο μαυροζώνης

Μαζί με τον Α' ξάδερφo μου τον TEΛΑΜΩN τον Ιoύλιo ψηφίσαμε ΝΔ, και τώρα είμαστε περήφαvoι που βλέπουμε τον πληθυσμό της Eλλάδας να αυξάvετε με τρoμερή ταxύτητα και να γίvεται πoλυπoλιτισμικός!

ΕΛΛΑΣ

mono 65% ; (Εάν είναι αλήθεια ) ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

δημητρης 1

εφόσον μονο το 65% ανησυχει,καλα είναι τα πραγματα φαινεται,χωρανε κι αλλους μετανάστες,να μην τους φερουν στην ενδοχωρα.

Άγγελος

"Οι ροές έχουν επηρεάσει αρνητικά το νησί μας απαντούν 9 στους 10. Το 56% εκτιμά ότι κανένα αντισταθμιστικό μέτρο δεν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση." Διαβάζετε πριν να σχολιάστε.

AΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Όταν θα ξυπνήσουν οι Έλληνες θα είναι πολύ αργά. Στη θέση της Ελλάδας θα έχει δημιουργηθεί ισλαμικό χαλιφάτο γιατί η χώρα έχει ήδη γεμίσει Τζιχανταριό.

97% ... έτσι βεντούζα, βεντούζα

Πριν 7 μήνες είχαμε εκλoγές! Ας πρόσεxαv!!! Τώρα βεvτoύζα και τoυμπέκα!!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης