Ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή, ο οποίος διενεργεί έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στη σκευωρία της Νοvartis, καταθέτει η τέως Εισαγγελέας του Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου.
Ειδικότερα, η εξέταση της τέως ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού κρίθηκε αναγκαία μετά την τελευταία κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος κατήγγειλε ότι η κ. Δημητρίου γνώριζε τόσο την ταυτότητα του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν» όσο και το οργανωμένο σχέδιο που φέρεται να υπήρχε για την προφυλάκιση τριών πολιτικών.
Πάντως, η κατάθεση της κυρίας πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική λόγω του θεσμικού της ρόλου που είχε την χρονική περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες και είχε την εποπτεία για τρεις μήνες ο κ. Αγγελής με εμπιστευτικές αναφορές του οποίου ξεκίνησε η έρευνα στον Άρειο Πάγο.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»